Všichni se shánějí po ochranných pomůckách, ale věděli jste, že vaší ochrannou pomůckou mohou být i vaše zdi? Tedy přesněji to, čím jsou vymalovány.

ZERO má totiž v nabídce také antibakteriální interiérové barvy označované jako ZERO HealthTec.

Takováto barva dokáže likvidovat bakterie stafylokoka a escherichia coli. Je zdravotně nezávadná a bez konzervantů, bez rozpouštědel a dalších škodlivých látek, je paropropustná a omyvatelná a je vhodná pro potravinářské prostory.

Interiérová barva ZERO HealthTec se nejvíce hodí do prostor, kde se pohybuje hodně lidí, nejtypičtěji hodně nemocných lidí, tzn. do ordinací a nemocnic, ale i do školek a škol, na úřady a dále do hotelů a restaurací. Nátěr je plně antimikrobiálně funkční po celou dobu životnosti, odolný proti dezinfekčním prostředkům.

Barva je lehce zpracovatelná, s vysokou kryvostí, dobře vyplňující, ale zachovávající strukturu podkladu, odolná proti oděru, ideální malířská kvalita. Barva je bílá ve verzi mat, nebo hedvábně lesklá a lze ji tónovat systémem ZERO MIX v míchacích centrech ZERO. Barvu lze nanášet nátěrem, válečkováním i nástřikem, je velmi vhodná pro airless nástřik.

Přijďte se informovat o využití barvy, práci s ní a přípravě podkladu k nám do prodejny Nedvědova 2, Olomouc.