ZERO je před jedničkou.

 

ZERO znamená nula a nula je před jedničkou. To je jasné. Chceme tím říci, že ZERO je před jedničkou na trhu. Dejte sbohem červenému kamarádovi a my vám řekneme proč.

Nula je počátek – počátek, od kterého začíná vaše rekonstrukce.

A je celkem jedno, kde začínáte. Ať už budete nově omítat, potřebujete stěrky pro opravy starých omítek, musíte penetrovat staré nátěry a budete malovat, ucelená řada produktů ZERO je připravena na cokoli.

K dispozici je pro vás kompletní řešení vaší rekonstrukce nebo stavby, a to má jednu obrovskou výhodu: Rozličné produkty značky ZERO pro všechny situace si spolu rozumí, skvěle se s nimi pracuje a zaručují skvělý výsledek.

I když vás čeká jen malování interiéru, stojí zato předběhnout i jedničku. Vyhnete se tak možným problémům. ZERO zaručuje skvělé krytí i barevnou stálost, a to i u tónovaných barev. Překvapí vás, jak dobře se vám bude pracovat a jak skvělý bude výsledek.

Můžete třeba vsadit na nulu v ruletě, ale výsledek bude nejistý. My vám radíme, vsaďte na nulu oproti polární bílé a získáte mnohonásobně. Vsaďte na nulu, vsaďte na ZERO – oproti ruletě je to sázka na jistotu.

Zde si můžete vybrat výrobek ZERO

Bližší informace vám rádi sdělíme i po telefonu: 601505323

Jelikož nechceme roznášet Covid-19, Olomouc a okolí rozvážíme svými auty. Všichni naši zaměstnanci mají ochranné pomůcky a pracují v souladu s potřebnými opatřeními.