Ano, má cenu mít dobrou barvu.

Naše firma provádí specializované stavební činnosti a dlouho jsme hledali materiály pro opravdu luxusní povrchy stěn. V průběhu let jsme zkoušeli různé materiály, barvy a stěrky různých výrobců.

A všichni u nás ve firmě jsme se shodli: Stěrky ZERO jsou nejlepší na světě!

Zkoušeli jsme tedy další materiály této německé značky a zjistili jsme, že se můžeme úplně spolehnout na celou výrobní řadu. ZERO je pro nás to nejlepší řešení pro interiér i exteriér.

Člověk si někdy říká, jak by rád ušetřil na materiálu, ale pak zjistí, že barva nekryje dobře na každém povrchu, stěrka nedrží a s prací pak poněkud bojuje a výsledek není perfektní. Snaha ušetřit se pak mění v nutnost věnovat práci čas navíc, aby byl výsledek uspokojivý.

Vzhledem k tomu, že cena za práci bývá smluvena výkonově, a ne za čas, stává se z takové situace mrzutost a o nějaké úspoře nemůže být ani řeč. Člověk bojuje se vzpurnou zdí a další zakázky mizí v nenávratnu.

Tak jsme si uvědomili, že hodnotu pro nás má především čas, který můžeme ušetřit. A tak nepoužíváme materiály, které nám práci komplikují, ale takové, které nám ji usnadňují a zrychlují. A proto používáme zásadně nátěrové hmoty a materiály ZERO.

Ano, je to lákavé ušetřit. Ušetřete tedy tím nejlepším způsobem. Šetřete váš čas! Používejte materiály, se kterými se skvěle pracuje, výborně kryjí a práce tedy jde dobře od ruky. Stihnete toho víc, ušetříte a také víc vyděláte.